Verhoog het comfort in uw woning


OVER ONS

Comfort Techniek staat onder leiding van een gedreven zelfwerkend patroon met een passie voor techniek. 

De ideale mix van ervaring en scholing levert prachtige installaties op met enkel maar tevreden klanten! 


Ontdek op deze pagina wat comfort techniek voor jou kan betekenen.

Wil jij graag je volgende opdracht uitbesteden aan een gedreven technieker?  

Neem gerust contact op en we bekijken samen de mogelijkheden!

Comfort Techniek is werkzaam in Groot Antwerpen en dus ook in de LEZ!

Ons aanbod

Gecertificeerd F-gassen bedrijf


U kan bij ons terecht voor de professionele installatie van uw warmptepomp technieken!

Wij hebben immers een koeltechnisch diploma op zak!

We zijn voorzien van alle moderne werkmaterialen en hebben contacten met diverse leveranciers zodat we zowel A als B merken kunnen aanbieden!

contacteer ons dus gerust voor de levering en plaatsing van uw airco installatie of warmptepomp boiler !


Wij leveren onze installaties steeds op met een wettelijk verplicht druk en lektestcertificaat!

Erkend rescert zonnepanelen installateur.


Dankzij dit certificaat kan u gerust zijn van een vakkundig geplaatste installatie én kan u onder bepaalde voorwaarden aanspraak maken op door de overheid gesubsidieerde premies!


wij hebben al tal van woningen voorzien van kwalitatieve zonnepalenen in combinatie met Micro omvormers van ENPASE! Onze installaties worden steeds opgeleverd met een positief keuringsverslag!

Gediplomeerd elektricien


Dankzij de jarenlange ervaring in zowel aanleg van nieuwe installaties en herstellingen in bestaande installaties zijn wij de ideale partij voor al uw elektriciteitswerken!

Onze specialisatie is de Renovatie van bestaande installaties maar ook in de andere technieken die wij bij Comfort Techniek aanbieden komt elektriciteit steeds aan bod.


Zonnepanelen, airco installaties, badkamer renovaties, centrale verwarmingssystemen, keuken renovaties... steeds worden deze gevoed en gestuurd door elektrotechnieken. 


Wij werken steeds volgens de regels van het AREI en heben reeds tal van installaties opgeleverd met een positief keuringsattest!Overige Technieken


Onze vaste klanten weten het ondertussen al,  als er in huis iets moet gebeuren kan je beter even Comfort Techniek contacteren.

De kans is immers groot dat je bij ons terecht kan voor uw volgende opdracht!

Op onze instagram pagina zal je zien dat wij een groot aanbod aan moderne technieken te bieden hebben, wij zullen hier een overzicht plaatsen van reeds uitgevoerde opdrachten zoals dakwerken, airco installaties, warmtepomp installaties, isolatiewerken, ventilatietechnieken, parlofoon installaties, elektriciteitswerken, loodgieterij, wifi installaties, data bekabeling, badkamer renovaties, herstellingen, tuinverlichting en zoveel meer...


Follow us on instagram!