Services

88158948_l

Gecertificeerd F-gassen bedrijf


U kan bij ons terecht voor de professionele installatie van uw warmptepomp technieken!

Onze vaklui hebben immers een koeltechnisch diploma op zak!

Wij zijn voorzien van alle moderne werkmaterialen en hebben contacten met diverse leveranciers zodat we zowel A als B merken kunnen aanbieden!

contacteer ons dus gerust voor de levering en plaatsing van uw airco installatie of warmptepomp boiler !


Wij leveren onze installaties steeds op met een wettelijk verplicht druk en lektestcertificaat!

Gediplomeerd elektricien


Dankzij onze jarenlange ervaring in zowel aanleg van nieuwe installaties en herstellingen in bestaande installaties zijn wij de ideale partij voor al uw elektriciteitswerken!

Onze specialisatie is de Renovatie van bestaande installaties maar ook in de andere technieken die wij bij Comfort Techniek aanbieden komt elektriciteit steeds aan bod.


Zonnepanelen, airco installaties, badkamer renovaties, centrale verwarmingssystemen steeds worden deze gevoed en gestuurd door elektrotechnieken. 


Wij werken steeds volgens de regels van het AREI en heben reeds tal van installaties opgeleverd met een positief keuringsattest!

20200820_122834

Comfort Techniek plaatste bij mij een airco installatie van het merk Kaysun.

Vooraf vond er een bezoek plaats om de correcte dimensionering van de installatie te maken, evenals een onderzoek van hoe de elektrische installatie aangepast moest worden.

De installatie werd vakkundig en met de nodige zorg geplaatst.

We hebben al veel plezier gehad van onze airco installatie tijdens warme dagen maar ook in de winter heeft ze ons warm gehouden toen we een probleem hadden met onze centrale verwarmingsketel.


Intussen heeft Comfort Techniek nog vele andere werken uitgevoerd, telkens tiptop in orde.

Steve Van Reeth

Edegem

IMG-20201119-WA0016

Erkend rescert zonnepanelen installateur.


Dankzij dit certificaat kan u gerust zijn van een vakkundig geplaatste installatie én kan u onder bepaalde voorwaarden aanspraak maken op door de overheid gesubsidieerde premies!


wij hebben al tal van woningen voorzien van kwalitatieve zonnepalenen in combinatie met Micro omvormers van ENPHASE! Onze installaties worden steeds opgeleverd met een positief keuringsverslag!

Overige Technieken


Onze vaste klanten weten het ondertussen al,  als er in huis iets moet gebeuren kan je beter even Comfort Techniek contacteren.

De kans is immers groot dat je bij ons terecht kan voor uw volgende opdracht!

Op onze instagram pagina zal je zien dat wij een groot aanbod aan moderne technieken te bieden hebben, wij zullen hier een overzicht plaatsen van reeds uitgevoerde opdrachten zoals dakwerken, airco installaties, warmtepomp installaties, isolatiewerken, ventilatietechnieken, parlofoon installaties, elektriciteitswerken, loodgieterij, wifi installaties, data bekabeling, badkamer renovaties, herstellingen, tuinverlichting en zoveel meer...Follow us on instagram!